Ondernemer (m/v) centraal

Voor ons staat de ondernemer centraal. En met die ondernemer, de partner, de (schoon-)familie, de medewerkers en de onderneming. Of die onderneming nu in een eenmanszaak, vof, cv of een of meer BV’s, NV’s, OFGR’s of wat dies meer zij, wordt gedreven. Alleen of met meer ondernemers. Met of zonder personeel. Als de onderneming gekocht of verkocht wordt, binnen of buiten de familie. Als er belegd wordt, (pensioen-)kapitaal gespaard, binnen of buiten Box 3. De ondernemer staat centraal.

Belasting

Belastingen zijn ons belangrijkste aandachtsgebied. Om u zo goed mogelijk te adviseren over een zo laag mogelijke belastingdruk verdiepen wij ons in uw situatie en ondersteunen we u ook in aanverwante gebieden. Of het nu gaat over uw privé situatie, uw bedrijf, uw werknemers, de bedrijfsopvolging, de aan- of verkoop van de onderneming of een eigen woning. Uiteraard maken wij met u een planning voor zowel de korte als de (middel-) lange termijn. Zowel de privé als de zakelijke trajecten zijn van belang. Daarbij is het uitgangspunt wat u wil bereiken, waar u naar toe wil, zowel zakelijk als privé. De meeste belasting wordt bespaard door tijdig in te spelen op te verwachten ontwikkelingen en het open houden van zo veel mogelijk opties. Ontwikkelingen en opties die voor ons duidelijk zijn vanuit onze ervaring en kennis opgedaan tijdens het werken met en voor ondernemers. En uiteraard onze kennis van onder meer de inkomstenbelasting, de vennootschapsbelasting, de loonbelasting, de sociale verzekeringen, de omzetbelasting, de belastingen rechtsverkeer, de erf en schenkbelasting. Daarbij geldt dat effecten en gevolgen veelal bij meerdere belastingsoorten spelen en soms zelfs tegengesteld aan elkaar uit werken.

Administratie

Een goede administratie is de basis voor iedere ondernemer. Wij begeleiden de ondernemer desgewenst bij het voeren van die administratie, de aangiften omzetbelasting en het opstellen van een jaarrekening. Of we zorgen er voor dat dankzij een hechte samenwerking met Alpha administratie adviesbureau bv, de administratie, btw aangifte en jaarrekening adequaat voor u verzorgd wordt. Ook  kunnen zij de loonadministratie plus bijbehorende aangiften voor u verzorgen.

Meer weten?

Bel voor een afspraak 06 1088 7753 of stuur een mail naar info@algoet.nl